.

.

Кръгла османска шапка за подножия покрива табуретка османски капаци на разтягане с еластично дъно, функция текстурирана отметна тъкан

Кръгла османска шапка за подножия покрива табуретка османски капаци на разтягане с еластично дъно, функция текстурирана отметна тъкан

BGN 7.24

Брой продукти
Налично за поръчка

Благодаря ви!
Материал : Платен jacquard . Османът защитава само вашия осман от драскотини и петна, също така дава на вашия осман с всякаква декорация.
костюм за диаметър : 25-33 см / 9.; Удобната дишаща тъкан е еластична и е подходяща за повечето кръгли стъпала, лесна за инсталиране от висок еластичен ръб, предотвратяване на подхлъзване и здраво.99inch, heigth : 30-36 cm / 11.
Поради различния монитор и светлинен ефект, действителният цвят на елемента може да бъде малко по -различен от цвета, показан на снимките.
Нашите османски капаци са практични и естетически за вашия декор Семейство или приятели по Коледа, домакинство, сватби и др. Удобната дишаща тъкан е еластична и е подходяща за повечето кръгли стъпала, лесна за инсталиране от висок еластичен ръб, предотвратяване на подхлъзване и здраво. : 1 парче капак на стъпалото Забележка : Моля, разрешете 1-3 мм измервателно отклонение поради ръчно измерване . Покритията са практични и естетически за вашия декор на стаята, красив и прахоустойчив, перфектен подарък за вашето семейство или приятели на Коледа, домакинство, сватби и др.

Общи свойства

Добавки за продукти