.

.

Coolmade Коледна стол заден капак Комплект от 4, Дядо Коледа Червена шапка Шлапкови кухненски стол Капачки Комплекти коледна декорация за трапезария Коледна банкет пр?

Coolmade Коледна стол заден капак Комплект от 4, Дядо Коледа Червена шапка Шлапкови кухненски стол Капачки Комплекти коледна декорация за трапезария Коледна банкет празничен фестивал декор декор

BGN 5.86

Брой продукти
Налично за поръчка

Комплект от 4 Покрития на стола за шапка Санта Спецификация : Размер : Прибл Комплект от 4 капаци на стола за шапка на Дядо Коледа Пригответе къщата си за зашеметяващ коледен сезон. Приблизително 19. Топли съвети : Поради всички покрития на стола на Дядо Коледа е различни светлинни ефекти и настройката на различния монитор и ръчното измерване, моля, любезно, че продуктът, изображението и размерът са може да могат Бъди различен. Много забавление на столовете за трапезария за Коледа. Калъфките на стола добавят очарованието към коледния декор, носи декоративно допълнение за вашия декор на трапезарията, подобрете празничната атмосфера. Характеристика : Столът покрива мекотата е умерена, нетоксична, може да се използва многократно. Той е чудесен за вашето семейство и донесете усмивки на масата и сладостта, топлина и щастие на вашия дом., За да създадете силна коледна атмосфера и да ви донесете празнична и топла атмосфера през целия ден . Нека радостта и топлината на Коледа изпълнят дома ви с щастие. Лесни за използване - тези столове за шапка на Санта се покриват директно на столовете, бърз и лесен начин да облечете къщата си. Нашите корици на столове за шапка на Санта са по -достъпни от другите покрития на стола на шапката на Санта на пазара. Страхотно за коледния декор за хранене : Комплектът на покрива на червения стол добавя чара към коледния декор, направете масата изглежда божествена.4 опаковки Коледни капаци на стола за шапка на Дядо Коледа и годни за повечето столове : В пакета има 4 капаци за стол. Clean & Store - Измийте само за ръце и окачени до сухо и лесно за сгъване и съхраняване настрани . Лесна за почистване и гаранция след продажбата : Покритията на стола са лесни за почистване. Заявления : Кавърите на стола са подходящи за дома, ресторант, офис, кафене или декорации за празнични партита на Banquet Banquet и др. Купете с увереност (ако изобщо имате някакъв проблем с нашите корици на стола за шапка на Санта, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време).

Общи свойства

Добавки за продукти