.

.

Разделител за завеси за стая Раздел за спалня Домашно кино конференция Зали за затъмнение Завеси за борба с прозорци за поверителност на прозорците, 15 фута широк 8 ?

Разделител за завеси за стая Раздел за спалня Домашно кино конференция Зали за затъмнение Завеси за борба с прозорци за поверителност на прозорците, 15 фута широк 8 фута висок, тъмносин, панел

BGN 21.38

Брой продукти
Налично за поръчка

% Скорост на блокиране на светлината и 99,95% скорост на блокиране на UV (по -тъмните цветове се представят по -добре) Един панел за завеси на пакет (Завеса не е включен), с размери 15 фута ширина х 8 фута в цвят тъмно синьо . Предели ви истинско усещане за раздяла и поверителност. Може да се използва и като затъмнени завеси за прозорци, плъзгащи се стъклени врати, прилепнали завеси за помещения, завеси за гардероб, завеси за килер и фонове за фотография. Определете ви истинско усещане за раздяла и поверителност. Малките тежести в дъното помагат на драперията на завесата добре . Може да се използва и като затъмнени завеси за прозорци, Плъзгащи се стъклени врати, прилепнали завеси за помещения, завеси за гардероб, завеси за гардероб и фотография. Многофункционална - Създайте частно пространство в City Loft, апартамент, споделена спалня, офис, място за съхранение, вътрешен двор, клиника, студио, общежитие, класна стая и т. Може да създаде частно пространство в градско таванско помещение, апартамент, споделена спалня, общежитие, офис, конферентна зала, болница, студио, театър, вътрешен двор и т. Мултифюкционна стая Разделител Curtains Available в различни размери и цветове за различни приложения. Те могат да създават частно пространство в градското таванско помещение, апартамент, споделена спалня, общежитие, офис, конферентна зала, болница, студио, театър, вътрешен двор и др. Истинско усещане за раздяла и поверителност. Те могат да устоят на силна слънчева светлина и ултравиолетови лъчи за вас, защитават кожата и мебелите си. Страхотна материя и дизайн - нашата тъкан се тества от SGS.Описание на продукта Multifuction Room Divider Curtainsavailable в различни размери и цветове за различни приложения. Конферентна зала, болница, студио, театър, вътрешен двор и др. Може да се използва и като затъмнени завеси за прозорци, плъзгащи се стъклени врати, приспособяване на завеси за помещения, завеси за гардероб, завеси за килер и фон.

Общи свойства

Добавки за продукти