.

.

Бутилки за боядисване на коса апликатор Корен гребен салон за оцветяване на косата бутилки

Бутилки за боядисване на коса апликатор Корен гребен салон за оцветяване на косата бутилки

BGN 0.67

Брой продукти
Налично за поръчка

- Изработен от основни пластмасови материали, безопасни и издръжливи и практични Тогава ще ги използвате лесно. - Гребен дизайн, най -добрият и чист начин за прилагане на оцветяване на косата, бои за коса и лечение на скалпа директно върху корените. Просто напълнете бутилката с багрилото с предварително смесения цвят на косата и използвайте дръжката за действие на помпата, за да накарате багрилото да тече през гребената глава. Приложение : Бутилка за химическо почистване, бутилка с шампоан за суха саксия, бутилка за миене, бутилка с шампоан.
Изработена от основни пластмасови материали, безопасни и издръжливи и практични. - Просто напълнете бутилката с багрилото с предварително смесения цвят на косата и използвайте дръжката за действие на помпата, за да накарате багрилото да тече през гребената глава. Характеристики
. Най -добрият, лесен и чист начин да нанесете оцветяване на косата директно върху косата. Напълнете напълнете бутилката с багрилото с предварително смесен цвят на косата и използвайте дръжката за действие на помпата, за да накарате багрилото да тече през гребената глава, няма да залепи ръцете си, когато ги нанесете. - Размер : около 16. - Приложение : Бутилка за химическо почистване, бутилка с шампоан за суха саксия, бутилка за миене, бутилка с шампоан.

Общи свойства

Добавки за продукти