.

.

1.5ct блестящ кръгъл крой VVS истински конфликт безплатно зелено симулиран диамант истински щампован солиден 18k розов дизайнер на розово злато булчински годишнина го?

1.5ct блестящ кръгъл крой VVS истински конфликт безплатно зелено симулиран диамант истински щампован солиден 18k розов дизайнер на розово злато булчински годишнина годеж

BGN 303.99

Брой продукти
Налично за поръчка

Всяко парче е критично проектирано и внимателно изработено като част от най-модерната си продукция на фини бижута, открита в богата гама от стилове и разхлабени камъни, вариращи от естествени, до създадени от лаборатория и симулирани камъни Без разходи ние предоставяме най -бързите и надеждни услуги за доставка в индустрията за нашите купувачи, които да се възползват от осигуряване на подходящи мерки за безопасност. Ние ще ги заменим безплатно . Предоставената информация относно изрязването, яснотата и размера на нашите камъни е автентична. Граждан е в солиден, 14 K или 18 K удостоверен, щампован златен.Нашата колекция Clara Pucci е безвремие изживяване, при което класическата красота и блясък се преплитат. С над 30 -годишен опит нашите отлични оценки и отзиви на клиентите са пряк резултат от нашите високо ценени продукти и услуги . Камъните, продадени от Клара Пучи, са истински скъпоценни камъни. Продава се от Клара Пучи и е без конфликт.CUT : Изрязване на скъпоценния камък, формата или фасетите, което го прави блясък. Всеки аспект от нашето фино производство на бижута е критично проектиран и внимателно изработен като част от нашия специализиран зелено производство на производство. Всички бижута, продадени, произведени и проектирани от Клара Гарантирано е, че Pucci е без конфликт и придружен от нашата карта за автентичност.

Общи свойства

Добавки за продукти