.

.

На дъщеря ми съпруга мама топло подарък за одеяло за одеяло Коледно празник за подарък за подарък за рожден ден одеяло за дъщеря съпруга и мама

На дъщеря ми съпруга мама топло подарък за одеяло за одеяло Коледно празник за подарък за подарък за рожден ден одеяло за дъщеря съпруга и мама

BGN 3.00

Брой продукти
Налично за поръчка


【Различни размери налични】 Ние предлагаме един размер
【Premium Flannel】 Одеялото е направено от полиестерни влакна. Особено за тези, които се радват на къмпинг, раница, пътуване или купони, клюки с приятели, семейни филми и нощно четене за деца. Това одеяло ще ви стопли по всяко време като яке, създавайки допълнителен комфорт. Мекото усещане кара хората да се чувстват по -удобно и е най -добрият избор за подаръци. Моля, любезно отбелязахте, че този артикул се продава от Springwind от Joybuy Marketplace.
Материал : Полиестерни влакна
Размер : 70*100cm
Продуктите включват :
1 x одеяло
(има 3 3 -5см грешка при действителното измерване)
За дъщеря ми съпруга мама топло подарък одеяло писмо коледно празник празник за подарък за подарък за дъщеря за дъщеря и мама.
на дъщеря ми съпруга мама топло одеяло за одеяло за одеяло за коледна почивка за подарък за подарък за дъщеря за дъщеря и мама < BR> Характеристики :
【Като подарък и декорация】 Уникален дизайн на модел и удобен материал. Перфектен за всяка стая във вашия дом.
【Украсете дома си】 Отпечатайте целодневни модели с мастила с висока разделителна способност, приказните цветове придават това одеяло елегантен външен вид и шикозно усещане в стаята ви.

Общи свойства

Добавки за продукти