.

.

Начало Основи Организаторите на кухнята и мотивационната бутилка за съхранение на водата с маркер за време 32oz притискане на изхвърляне на изхвърляне BPA безплатно ?

Начало Основи Организаторите на кухнята и мотивационната бутилка за съхранение на водата с маркер за време 32oz притискане на изхвърляне на изхвърляне BPA безплатно с проницателна широка уста за външен спорт

BGN 21.53

Брой продукти
Налично за поръчка

Характеристика : Пакет включен : . Размер : 28x8cm/11x3. 【Теч доказателство и отворете едно щракване】 Бързо отворете с една ръка.Мотивационна бутилка с вода с маркер за време 32oz притискане на изхвърляне на BPA безплатно с широко разпространена уста и бърза вода, която тече за спорт на открито. 【Голям капацитет】 Капацитетът от 32 унции гарантира, че се наслаждавате на пълна бутилка с вода, без да се налага да я зареждате често. Ако имате въпроси относно нашите продукти, не се колебайте да се свържете директно с нас. Честито пазаруване за теб!. Ние ще отговорим и ще решим проблема ви в рамките на 24 часа. 【Високо качество】 Практически джаджи за живот . 【Лесен за използване】 Можете да го използвате много лесно . Ние се стремим да предоставяме услуги, които отговарят на вашите изисквания. , поддържане на хидратирана . 【Най -добра услуга】 Уважаваме и почитаме всеки клиент. 【Безопасен и траен материал】 Безопасността е наш основен приоритет. 【Удобство】 Добре е за нашия живот и може да улесни живота ни . 1x спортна бутилка. Прозрачният външен вид може да ви помогне ясно да проверите действителната консумация на вода .

Общи свойства

Добавки за продукти