.

.

bvgfsahne модни гривни момичета гривни зелени класически коледни гривни празници подаръци за момичета

bvgfsahne модни гривни момичета гривни зелени класически коледни гривни празници подаръци за момичета

BGN 7.99

Брой продукти
Налично за поръчка

Не е лесно да се избледнее, да намалява алергиите, няма да дразни кожата, няма да е тежка и няма да направи пръстите зелени или зелени Това е за всяка жена в живота ви. Имаме строга система за контрол на качеството на продукта, за да гарантираме, че всеки продукт е квалифициран.
Пакетът включва :
1 x Коледна огърлица
Украсяване, което бихте искали да носите всеки ден. Подаръкът за себе си, семейството си, вашите приятели и тези, които обичате. Много е незабравимо!
Изключителният подарък за колие, уведомете я, че точно като тези имена на букви, тя винаги се държи с вас.
Разпознаването на клиенти е много важно за нас. Когато тя е на тази колие, тя ще мисли за нейната сила, а вие винаги сте до нея.
Опитът ви от продукта е нашето преследване. Ще отговорим в рамките на 24 часа. Няма да избледнее, омаловажава или корозира. или другия си, който бихте искали да направите запомнящо се. Проектиран в размера, за да пасне на врата ви, тя свети на слънце, без да избледнява. Ако имате някакви въпроси или въпроси относно нашите продукти, независимо дали преди или след покупка, моля, уведомете ни. Всички ваши отговори са високо ценени. На дъщеря ви, приятелката, съпруга, племенница, майка, приятел и т. Абсолютно привлекателни и много стилни за Коледа, тези гривни правят изявление със сигурност !!! Те биха били чудесни за носене за Коледа, Деня на благодарността или просто зимата като цяло.

Общи свойства

Добавки за продукти