.

.

Fennco Styles Ръчно изработени пръстени за салфетки с въжета, комплект - тъмносини държачи за салфетки за памук за трапезария, дом, банкети, празници, семейни събирания и ?

Fennco Styles Ръчно изработени пръстени за салфетки с въжета, комплект - тъмносини държачи за салфетки за памук за трапезария, дом, банкети, празници, семейни събирания и специални събития

BGN 10.65

Брой продукти
Налично за поръчка

Нашата марка Lifestyle предлага вдъхновено да живеем чрез висококачествени продукти, ексклузивни дизайни и безвременен стил Смесете и съвпадайте със салфетки с лек тон, за да добавите вечен усет или смесете с любимия си тематичен декор, за да създадете шикозен декор за трапезария. С деликатната изработка, издръжливостта и дълготрайната текстура сплетената текстура добавя селски усет към всяка маса за хранене, този пръстен на салфетка е идеалният аксесоар, който да впечатли вашите гости на градинско парти, обяд, семейно събиране или ежедневно забавление. Дизайнът на Twist Rope и централният възел предлагат страхотно измерение и текстура на всяка настройка на място. Ръчно изработени с простота и усъвършенстване, тези пръстени за салфетки с въжета не само ще държат не само салфетките ви на бельо, придавайки богато украсен и организиран поглед към настройките на вашето място, но и ще действа като минималистичен акцент - Ние изработваме съвременните си пръстени от салфетки от превъзходно качество на чиста памучна конструкция. Многофункционално използване-пръстените на салфетките с плетени въжета добавят прост, селски вид на декор на трапезария.Fennco стилизира ръчно изработени пръстени за салфетки с въжета, комплект от 4 -високи гъвкави, пръстените на салфетките с рани могат да внесат класически вид на вашия плот или съвременен стил в зависимост от случая. Комплектът може лесно да бъде облечен или подреден и сдвоен с широка гама от прибори за хранене и салфетки. Комплектът може лесно да бъде облечен или подреден и сдвоен с широка гама от прибори за хранене и салфетки. Твърдият, елегантен памук носи стил и изтънченост на вашите таблици, прекрасен акцент за масата. Твърдият, елегантен памук носи стил и изтънченост на вашите таблици, прекрасен акцент за масата. Ние се стремим да доставим етично, търсейки продукти, които са направени от устойчиви материали и са проектирани да издържат и търсят създатели, които осъзнават тяхното въздействие върху околната среда.

Общи свойства

Добавки за продукти