.

.

Сребърни сиви мъниста разполагат комплект за хранене за кафе масичка за надраскване Топлинен петна устойчиво зарядно зарядно декор за кухня трайни таблици - есен ?

Сребърни сиви мъниста разполагат комплект за хранене за кафе масичка за надраскване Топлинен петна устойчиво зарядно зарядно декор за кухня трайни таблици - есен есен за Деня на благодарността

BGN 0.33

Брой продукти
Налично за поръчка

Декозирани мъниста Placemats Chargers са ръчно мъниста, истинска изработка на ръкоделие, натрапчиво ръчно изработени и разполагат с отличителен дизайн, използвайки мъниста, за да създадат концерт на текстурите и Цветове от занаятчии Избягвайте да различавате течности или къри, тъй като тези плакати не са приятелски настроени към съдомиялни или пералня. Лесно грижи- няма да ви е трудно да почистите този комплект за подложки на ръчно тъкани. , Семейни събирания или специални поводи. Премиум декор за дома - те са идеални за защита, както и за оформяне на вашата трапезарна маса, масичка за кафе, крайна маса, вътрешен двор, кухненски плот или кухненска маса. Кръглата изрязана форма на тази двойка рогозки позволява лесно настаняване за много посетители едновременно да коригират всички тях. Страхотно за ежедневна употреба на закрито или на открито . Те са многократен, който може да добави благодат към вашия домашен декор и да предпази горната ви маса от драскотини. Висококачествен материал : Тези рогозки за трапезария са изработени от висококачествени устойчиви на надраскване стъклени мъниста и полиестерна поддръжка, която е трайна, устойчива на топлина, не-плъзгане и лесна за почистване с устойчива функционалност, направете всяко хранене по-забавно и защитава вашия Маса за хранене едновременно. Тези стилни таблети с хубав декоративен дизайн и практичност могат да се използват в редица ситуации, като празници, кетъринг, сватби, вечери, брънчи, пот, барбекю, бюфети, партита и т. Всяко парче е изработено с голямо внимание и внимание към детайлите, като се гарантира, че вашата покупка ще се превърне в наследство за следващите поколения. Като се има предвид ръчно изработената им и ръчно завършена природа, могат да се очакват леки вариации във външния вид .

Общи свойства

Добавки за продукти